Ben je het ook zat dat als je jouw kast open doet dat je bang moet zijn dat al je handdoeken omvallen? Vanaf nu hoeft dat niet meer!

Het lijkt misschien een beetje gek om een manier te leren om je handdoeken te vouwen, maar het is zeer zeker waard. Het geeft ons tenminste zoveel rust wanneer wij onze kast openen en wij zien een nette stapel handdoeken.

Een nette stapel handdoeken is niet alleen mooi om ernaar te kijken, maar op deze manier maak je ook beter gebruik van je opslagruimte. Als je jouw handdoeken netjes en efficiënt kunt stapelen, dan kun je meer items eromheen opbergen zonder dat het er rommelig uitziet.

Hieronder hebben wij onze favoriete vouwmethode met jullie gedeeld voor het opvouwen van gastendoekjes, handdoeken en badhanddoeken. Wij hopen dat deze methode ook handig voor jullie is!

Hoe vouw je een gastendoekje?

Stap 1: Leg het gastendoekje op een plat oppervlak en vouw het dubbel;

Stap 2: Vouw vanaf daar het gastendoekje in drieën.

Hoe vouw je een handdoek op?

Stap 1: Leg de handdoek op een plat oppervlak met de lange zijde naar je toe;

Stap 2: Vouw de handdoek in drieën door de zijde die aan jou kant ligt naar het midden te vouwen en de bovenste zijde naar beneden te vouwen;

Stap 3: Vouw de handdoek vanaf daar weer in drieën door de linker- en rechterkant naar het midden toe te vouwen.

Hoe vouw je een badhanddoek op?

Stap 1: Leg de badhanddoek op een plat oppervlak met de lange zijde naar je toe;

Stap 2: Vouw de badhanddoek in drieën door de zijde die aan jou kant ligt naar het midden te vouwen en de bovenste zijde naar beneden te vouwen;

Stap 3: Vouw de badhanddoek nu dubbel;

Stap 4: Vouw de badhanddoek op dezelfde manier weer dubbel.

Was dat niet makkelijk? Het kan nooit kwaad om verschillende vouwmethoden te hebben. De vouwmethode die wij hebben beschreven is snel en gemakkelijk. De gevouwen handdoeken zien er ook nog eens goed uit in de badkamer!

Welke vouwmethode gebruik jij? Laat het ons weten in de comments!